Thermohuvar

Vi har lång erfarenhet av användningen och bruket av thermomaterial vid temperade transporter. Modellerna har under åren utvecklas och på våra standardhuvar finns många genomtänkta detaljer som förstärkta slitsar för pallgafflar, justerbar höjd på pallmodellerna, plastficka för fraktdokument etc.

Standard huv för Europapall & Rullbur – lagerförd

 

Blomsterhuv

Vi arbetar många gånger med problemlösning för att hitta nya sätt för våra kunder att enklare kunna transportera gods utan att det uppstår temperaturskador. Våra thermohuvar är av slitstark polysterväv och vid behov alltid förstärkt på den delar som kan utsättas för slitage. Detta innebär att man kan återanvända den under mycket lång tid och på det sättet sparar man stora summor pengar istället för att använda engångsemballage.

 

Flygtransport

Det finns egentligen inga begränsningar på vilka storlekar vi kan tillverka och den största thermohuv (hittills) är till en pall som fraktades med jumbojet.

 

Medicintransport

Medicintransporter är ofta känsligt och vi kan tillverka även små serier till detta. De finns i många utföranden och nedan är en modell med handtag och plastficka för fraktdokument.

 

Matkassar

Vårt thermomaterial är provat av SP och har ett mycket högt isoleringsvärde. Vi kan tillverka dessa i olika storlekar och i många variationer.

 

          

Hits: 284

Comments are closed.