ERGOstöttan – Enklare, lättare och snabbare godssäkring

Godsstötta ERGO

Godsstötta ERGO är en stötta utvecklad och tillverkad i Sverige för den nordiska marknaden. Den är enormt stryktålig och alla ingående komponenter är dimensionerade över kapaciteten och garanterar en mycket lång livslängd. De kraftiga fyrkantsprofilerna i aluminium gör den slag och stryktålig och de ingående fjädrarna har 10 års garantitid! Handtaget är placerat i bekväm arbetshöjd och monterat med ett gjutet handtagshus för att inte lossna ifrån stöttan.

Med ERGO menar vi inte bara den låga vikten utan det enormt lätta handhavandet med vårt patenterade handtag och låsanordning. Man låser fast stöttan med minimal kraft vilket är maximalt ca 5 kg vid hårdaste inspänningen och vid normal inspänningskraft ca 2 kg (100 kg).

Ergonomiskt och enkelt handhavande utan att skapa belastningsskador på användarna minskar absolut inte effektiviteten. Det returfjäderbelastade handtaget möjliggör att stöttan kan ställas i ett viloläge dvs stå upprätt utan låsmomenten och sedan enkelt flyttas för att låsas fast. Ingen risk att stöttan faller och måste plockas ifrån golvet och det blir lättare att hålla gods på plats med en hand medans stöttan kan hämtas och sedan ställas mot godset med den andra handen. Se nedan film för hur det fungerar.

Den justerbara längden ställs enkelt in genom att dra i den runda kulan och kan enkelt göras även med handskar på. Stöttan är ytterst lämplig för kyl och frystransporter då fjäderanordningen håller konstant tryck oavsett omgivningstemperatur och fjädrarna förblir helt opåverkade av kyla och går inte sönder. En annan stor fördel med att längden kan justeras och även tryckkraften innebär att den passar inte bara tunga fordon utan även alla slags mindre transportfordon utan att göra skador i tak eller väggar.

Finns i tre utförande, 180-230 cm, 230-280 cm samt 280-330 cm

  • Mindre belastningsskador
  • Oöverträffad driftsäkerhet och hållbarhet.
  • Snabbare och effektivare godssäkring
  • Håller tryck även under fordonets rörelser och är helt okänslig för kyla.

 

 

 

 

 • En typ, men ange längd 180-230, 230-280 eller 280-330. Enkelt att skifta längd.
 • Patenterad.
 • Levereras med gummifötter som standard men vi kan givetvis också leverera med skentapp!
Produkt och produktnummer
180230 Godsstötta ERGO (180-230 cm)
230280 Godsstötta ERGO (230-280 cm)
280330 Godsstötta ERGO (280-330)
200330TW Godsstötta ERGO TWIN
7090SB Skyddsbåge ERGO ALU
Skentapp ERGO

Hits: 485

Comments are closed.