Draperi Lastbil

THERMO DRAPERI

Isolerade skjutdörrar som är fast monterade längs bak på bilen ger inte bara ett bra skydd mot kallras utan är även isolerade vilket ger en mycket god effekt för att bibehålla temperaturen i skåpet. I de fall där man endast har bakgavellyft och inga bakdörrar blir det en dramatisk skillnad när man skall ha korrekt transporttemperatur vid leveranser av kylt eller fryst.

    

 

PVC-DRAPERI

Enkelt och funktionellt PVC-draperi för såväl nybyggnation och eftermontering. En monteringsskena med 3-spår gör den flexibel och kan levereras i både 2 och 3-sektionsers utförande och såklart som 1 fast sektion. Bygghöjden blir minimal och inga lösa delar utan den skjutes i sidled med en upphängning i en sk. Kederlist. Kederlisten garanterar en mjuk gång men ändå lagom med friktion för att stanna på plats och inte röra sig under transporten.

          

 

 

                    

Monterat och klart

Vi måttillverkar draperier i alla storlekar med korta leveranstider. Om man önskar få draperiet monterat och klart kan detta snabbt och enkelt göras på vår filial i Vara eller någon av Thermokings verkstäder. Kontakta oss för tidsbokning.

 

 

 

Hits: 613

Comments are closed.